Kaarsen makerij 'it Lontsje'.

 

Wij zijn een groep binnen lokatie Plevierenpad in Sneek.

Onze dagelijkse activiteiten bestaan voor een groot deel uit het maken van kaarsen, windlichten en fakkels + alle activiteiten die daarbij horen voor het maken ervan.

Wij maken producten voor een aantal winkels in Sneek e.o. Hierbij moet u denken aan woonwinkels, kado shop, bakkerijen, kerkelijke gemeenten. Vaak loopt er iemand bij ons binnen om een kijkje te nemen en onze producten voor een verjaardag, moeder/vaderdag, afscheid te kopen of te bestellen.

Geboorte kaarsen zijn een erg veel verkocht product. Wij beplakken een kaars met een transfer van een geboortekaart. Dit is een  geprinte en bewerkte versie van de kaart naar ieders wens. Ook kunnen feestelijke uitnodigingen, foto's enz op een kaars geplakt worden, er is van alles mogelijk. Dit wordt dan op de kaars geplakt en daarna voor u ingepakt. Het inpakken gebeurt overigens met alle alle producten.

Ook de bol windlichten in drie verschillende uitvoeringen zijn een goed lopend product. Deze is in drie grootes te bestellen. We maken ze in het wit omdat dit het beste licht doorlaat. Daarbij kan de bol in iedere gewenste kleur bewerkt worden.

Omdat we een non-proffit groep zijn is het bedrag wat wij voor de producten vragen niet erg hoog en kunnen we bij het afnemen van een groot aantal kaarsen oid vaak wel een mooie prijs afspreken.

Wij maken producten op bestelling maar hebben ook veel op voorraad staan.

Zeker de moeite waard om eens binnen te lopen en dus hopelijk tot ziens.

Vriendelijke groet Team 'It Lontsje'.

 

Creatief, sociaal en kunstzinnig

Ook: